|
||
![]() |
#1 |
Mantids Keeper
|
![]() Zwracam się z uprzejmą prośbą do hodowców modliszek, aby jeśli mają taką możliwość, oddali mi martwe owady obojga płcii. Muszą one być w dobrym stanie, najlepiej zamrożone jeszcze za życia, gdy były już w stanie agonalnym. Im większe tym lepsze. Preferuję gatunki o typowej budowie, żadne anatomiczne dziwolągi typu Gongylus
![]() Modliszki są mi potrzebne do napisania artykułu o anatomii modliszek, do którego chcę dołączyć odpowiednie zdjęcia, których oczywiście wykonanie będzie niemożliwe bez truposzy ![]() Proszę pisać na gg: 2793113 lub na PW.
Eurydactylodes agricolae, Geckonia chazaliae, Gehyra marginata, Lygodactylus williamsi, Ptychozoon kuhli, Rhacodactylus auriculatus, R. ciliatus, R. chahoua, R. sarasinorum, Tribolonotus gracilis, Uroplatus henkeli Geckos Empire zaprasza! www.GeckosEmpire.com ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mantids Keeper
|
![]() Do tej pory odezwały się 2 osoby i niestety martwych modliszek jeszcze nie mają, a dopiero czekają na zgon.
Dodam więc, że absolutnie nie zależy mi na gatunkach rzadkich i drogich, lub też pięknych, które ktoś mógłby chcieć rozpiąć do gablotki. Najlepsze byłyby Sphodromantis, Hierodula, Tenodera. Koniecznie samiec i samica, i koniecznie starsze niż 3 tygodnie po imago (dopiero po takim czasie u samic jajniki są w pełni rozwinięte, u samców nie wiem jak jest, ale podejrzewam, że podobnie). Jeśli więc ktoś dysponuje taką parką lub więcej niż parką, to proszę o kontakt ![]() ![]()
Eurydactylodes agricolae, Geckonia chazaliae, Gehyra marginata, Lygodactylus williamsi, Ptychozoon kuhli, Rhacodactylus auriculatus, R. ciliatus, R. chahoua, R. sarasinorum, Tribolonotus gracilis, Uroplatus henkeli Geckos Empire zaprasza! www.GeckosEmpire.com ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
nowo zarejestrowany
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Martwe modliszki | Asia Winkler | Rozmowy na każdy temat | 1 | 09-06-2009 23:01 |
Kupię Martwe, świerzo mrożone węże jadowite. | Dawid Krótki | Kręgowce | 1 | 03-25-2009 21:05 |
[modliszki] jak się kończy przyjaźń modliszki ze świerszczem? - zaskakująco | leviatan | Zdjęcia | 6 | 12-12-2008 23:13 |
Potrzebuję martwe węże jadowite | Apofis | Węże jadowite | 0 | 08-23-2008 22:02 |