|
||
![]() |
#1 |
nowo zarejestrowany
|
![]() Witam, mam pewien problem.
Zrobiłem terrarium dla Pythona Królewskiego i już się właśnie zadomawia, zauważyłem że ścianki zaczynają po prostu pękać, za bardzo nie mam możliwości teraz tego łatać i dlatego też pytam się czy to może stanowić jakichś problem? Tak to wygląda: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mogę zostawić to tak jak jest i się tym nie niepokoić?? Podam link z relacji budowy Terrarium: http://forum.dracomagazyn.pl/showthread.php?t=2643 ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]() zaprawa wysycha i dlatego pęka..
Poczekaj jeszcze kilka dni niech wyschnie całkowicie może nawet kilkanaście dni na wszelki wypadek a potem możesz dla względów estetycznych pomalować.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
nowo zarejestrowany
|
![]() Cytat:
Warstw dałem na prawdę sporo, z pięć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]() jeśli nie będzie pękać na kształt pajęczynki ogólnie jeśli nie będą odchodziły duże płaty takie ,które mogłyby uszkodzić węża to nie ma się czym martwić. A szczerze mówiąc nie spotkałem się z czymś takim żeby klej do glazury odchodził od ścianki...Także spokojnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
nowo zarejestrowany
|
![]() No to git dzięki, zastanawiałem się tylko czy z tych szpar nie będzie się pianka montażowa jakoś utleniała i czy nie będzie jakiegoś niepożądanego zapachu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Problem z modliszką | Sanbi9 | Owady | 49 | 06-04-2011 09:51 |