|
||
![]() |
#1 |
nowo zarejestrowany
|
![]() Witam.
Moje pierwsze malenstwa. Nie mam dosiwadczenia z tymi stworzeniami. Wiec wole spytac, na wszelki wypadek. Samica L3 albo L4 ma lekko ponad 2 cm. Samiec, troszke mniejszy. W czym trzymac najlepjej? Kliszowka? Przyszly do mnie w malych plastikowych kubeczkach... Gosciu dolaczyl tez kubek z malutkimi swierszczami. W sumie sa 1/3 rozmiaru modliszek. Tyle,ze samiec sie nie kwapil do jedzenia. Wydaje mi sie, ze owocowki beda leprze. Czytalem, ze ten gatunek jest calkiem zarloczny i radzi sobie z polowaniem nawet w wiekszych boxach. Postawilem je na macie grzewczej 16 WATTS. Ale mysle, ze spokojnie dadza sobie rade w tem. pokojowej. to znaczy 20-22 C. Wygladaja na najedzone. Samica wlasnie zjadla malego pajaczka, co sie napatoczyl w pokoju (mam nadzieje, ze jeje nie zaszkodzi). Samca trzymam w malym sloiku o wysokosci 10cm. Torf na dnie i pare galazek, gaza na gorze. Samice wrzucilem do boxa 15,5cm. dlugosc, 10x10. Recznik kuchenny na spodzie, od gory gaza oczywiscie galazki w srodku. Wydaje mi sie,ze pudelko jest lekko dla niej przyduze. W co je najlepjej po przekladac? Dzieki za pomoc. ![]() Ps. Czekam na kabel grzewczy 6m. 25W powinien przyjsc lada dzien. Niestety, nie mam zadnych "mocz-boxow" Zamiast kliszowek mam plastikowe kieliszki ![]() ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[O.aureotibialis] Asian Black | Raphael | Zdjęcia | 8 | 06-16-2011 00:35 |